L-Isoleucine

Kontakt z nami

Inne nazwy: N/A  CAS NO.: 73-32-5  Wzór sumaryczny: C6H13NO2  Masa cząsteczkowa: 131.17  Postać: biały krystaliczny proszek   Klasa: spożywcza, medyczna  Assay: 98.0% Min.  PH: 5.5~6.5  Specific rotation: +38.9 ~ +41.8 Degree  State of solution: 98.0% Min.  Rozmiar opakowania: 25kg/beczka  Okres przydatności: 2 lata  Zastosowanie: Suplementy diety dla sportowców  Standard jakości: USP  Zastosowanie 1. L-Izoleucyna jest potrzebna do tworzenia hemoglobiny. Reguluje i stabilizuje poziom cukru we krwi. 2. L-Izoleucyna jest metabolizowana w tkance mięśniowej. 3. Dobrymi źródłami pokarmu L-Izoleucyny są: żyto, mięso, migdały, orzechy nerkowca, jaja, ryby, kurczaki, ciecierzyca, soczewica i wątróbka. 4. U osób cierpiących na różnego rodzaju zaburzenia psychiczne i fizyczne często stwierdza się niedobór L-izoleucyny.